Testa ditt hjärta på Alla hjärtans dag!

 

Hjärt-kärlsjukdomar utgör den vanligaste dödsorsaken i Sverige. Därför vill vi uppmärksamma hjärtat! På Alla hjärtans dag, mellan klockan 11.00 och 16.00, finns vi i Sturegallerian och ger alla som vill chansen att testa sitt blodtryck och kolesterolvärde.

Ett friskt hjärta är en förutsättning för att kunna leva ett liv med energi och välmående. Ett hjärta som krånglar skapar minskad livskvalitet och oro. Ett förhöjt blodtryck ger oftast inga symtom och det är därför viktigt att kontrollera detta regelbundet. Kolesterol har en viktig uppgift att bilda celler och hormoner och det är bra för kroppen. Men kolesterol kan bli ett bekymmer om det bildas för mycket av det. För höga värden av kolesterol och för högt blodtryck kan leda till hjärt-kärlsjukdomar som hjärtinfarkt, stroke och åderförkalkning. Genom att du regelbundet kontrollerar ditt blodtryck och dina kolesterolvärden ökar du möjligheten att få hjälp och vård så att du kan må bra igen.

Boka gärna Kolesterolpaketet som innehåller ett kolesteroltest och ett läkarbesök för 1.500 kr. Eller Kardiologipaketet som innehåller en ultraljudsundersökning, EKG och ett läkarbesök. Pris: 2.500 kr

Välkommen att kontakta oss på telefon 08-545 671 30 för att boka en tid hos en av våra kardiologer.