Venn Osteopati

Osteopat Andy Venn erbjuder en heltäckande behandlings- och hanteringsplan anpassad till just dig.

 

 

Osteopaths treat more than you think!

Styrkan med osteopati ligger i det unika sättet en person undersöks, utifrån en helhetssyn på kroppen och fokus på att hitta och behandla ett problems orsak, och inte bara symptomen. Osteopati är en form av manuell medicinsk hälsovård som ser den viktiga länken mellan kroppens struktur och hur den fungerar, med särskild uppmärksamhet till det neuromusculoskeletal systemet. Även blodcirkulationen, bindväven och dom interna organen uppmärksammas – samt hur dessa samverkar i den mänskliga kroppen.

Andy fick sin magisterexamen i osteopati år 2007 i sitt hemland Australien efter fem års medicinska studier. Sedan sommaren 2015 driver han kliniken Venn Osteopati på Sturebadet Health Care.

Två områden Andy är särskilt inriktad på är besvär relaterade till löpning och golf, såsom hur, vad och varför golfswingen och löpsteget påverkas. Andy har stor erfarenhet och kunskap angående både identifiering av problem och brister, samt hur man åtgärdar dem och optimerar kroppens rörelseförmåga.

 

Medlemskap och försäkring

Andy är medlem i det Svenska Osteopatförbundet och i Osteopathy Australia. Medlemskapet i det Svenska Osteopatförbundet innebär att han har behandlings- och ansvarsförsäkring och kontinuerligt deltar i professionell medicinsk fortbildning.

 

Läs mer eller boka tid här