Vill du växa med oss?

 

Sturebadets stora satsning inom hälsa och förebyggande vård fortsätter nu i helt nya specialbyggda lokaler i Sturegallerian, vägg i vägg med vårt anrika SPA. Här kommer verksamheten expandera de närmaste åren, med vårt nya tänkesätt vad gäller begreppet hälsa och livsstilsfrågor. Lokalen är skapad från grunden enligt alla våra önskemål kring service, inredning, kvalitet och personligt bemötande.

Är du intresserad av att följa med på vår resa?

 

Om företaget

Sturebadet Health Care är en specialistläkarmottagning med ett flertal verksamhetsområden samlade kring en central administration. Verksamheterna består av:

Försäkringsmottagning
Specialistläkare inom flera områden som med vårt vårdkoncept utgör en attraktiv hänvisning från försäkringsbolagen men även utgör specialistkunskap med konsultationer gentemot våra anslutna företag och till privatpersoner. Försäkringsmottagningen har även vaccinationsmottagning och koncept som riktar sig mot den privata marknaden i form av t.ex. hälsoundersökningar, friskintyg, vaccinationer och medicinsk rådgivning inför resor m.m.

Rehabilitering
Inom de nya lokalerna finns ett flertal stora och ljusa behandlingsrum. Rehabiliteringsverksamheten är för oss en viktig resurs och integrerad del i vår hälsokoncept.

Företagshälsovård
Tillsammans med vårt systerföretag Sturebadet Health erbjuder vi ett avancerat analyssystem, CHR (Corporate Health Responsibility), genom vilket vi får information om hur medarbetare mår på djupet. Vi undersöker organisatoriskt, fysiskt, psykiskt och socialt välbefinnande hos medarbetare. Efter den djupgående analysen rekommenderar vi specifika åtgärder baserat på resultatet. Denna hälsostrategi sammanfattas i en “Affärsplan Hälsa”, i syfte att arbeta effektivt, strukturerat och långsiktigt med hälsoarbetet på alla nivåer i företaget. Som ackrediterad företagshälsovård erbjuder vi även mer traditionella tjänster fördelade som främjande, förebyggande och åtgärdande insatser.

Executive
Ett komplett hälsokoncept med avancerade hälsoundersökningar och hälsoabonnemang inkl. sjukvård som riktar sig till personer som vill avsätta en högre hälsobudget och prioritera sitt eget hälsoarbete.

 

 


Lediga tjänster


 

Specialist i urologi
Vi söker nu en specialist i urologi som vill arbeta allt från 1/2 till 5 dagar i veckan. Vi söker Dig som kan arbeta självständigt och brinner för Din yrkesroll.

Konsultarvode enligt individuell överenskommelse.

För intresseanmälan eller ytterligare upplysningar kontakta:
Verksamhetschef Suzanne Gunvarsdotter, suzanne.gunvarsdotter@sturebadethealthcare.se
Chefsläkare Åke Olsson, telefon 070-222 92 53 eller ake.olsson@sturebadethealthcare.se

 

 

Hudspecialist
Vi söker nu en hudspecialist som vill arbeta allt från 1/2 till 5 dagar i veckan. Vi söker Dig som kan arbeta självständigt och brinner för Din yrkesroll.

Konsultarvode enligt individuell överenskommelse.

För intresseanmälan eller ytterligare upplysningar kontakta:
Verksamhetschef Suzanne Gunvarsdotter, suzanne.gunvarsdotter@sturebadethealthcare.se
Chefsläkare Åke Olsson, telefon 070-222 92 53 eller ake.olsson@sturebadethealthcare.se

 

Specialistläkare
Vi söker löpande en mängd läkare med olika specialistkompetenser till vår försäkringsmottagning.

Intresseanmälan skickas till:
suzanne.gunvarsdotter@sturebadethealthcare.se

 

 

Varmt välkommen till oss!