Vill du växa med oss i nya lokaler?

 

Sturebadets stora satsning inom hälsa och förebyggande vård fortsätter nu i helt nya specialbyggda lokaler i Sturegallerian, vägg i vägg med vårt anrika SPA. Här kommer verksamheten expandera de närmaste åren, med vårt nya tänkesätt vad gäller begreppet hälsa och livsstilsfrågor. Lokalen är skapad från grunden enligt alla våra önskemål kring service, inredning, kvalitet och personligt bemötande.

Är du intresserad av att följa med på vår resa?

 

Om företaget

Sturebadet Health Care är en specialistläkarmottagning med ett flertal verksamhetsområden samlade kring en central administration. Verksamheterna består av:

Försäkringsmottagning
Specialistläkare inom flera områden som med vårt vårdkoncept utgör en attraktiv hänvisning från försäkringsbolagen men även utgör specialistkunskap med konsultationer gentemot våra anslutna företag och till privatpersoner. Försäkringsmottagningen har även vaccinationsmottagning och koncept som riktar sig mot den privata marknaden i form av t.ex. hälsoundersökningar, friskintyg, vaccinationer och medicinsk rådgivning inför resor m.m.

Rehabilitering
Inom de nya lokalerna finns ett flertal stora och ljusa behandlingsrum. Rehabiliteringsverksamheten är för oss en viktig resurs och integrerad del i vår hälsokoncept. Utöver behandlingar så finns möjlighet till gruppbehandlingar/gruppträning i Sturebadets anläggning. Rehabilteringskompetens är viktig också i bedömningar och stöd för vår företagshälsovård.

Företagshälsovård
Tillsammans med vårt systerföretag Sturebadet Health erbjuder vi ett avancerat analyssystem, CHR (Corporate Health Responsibility), genom vilket vi får information om hur medarbetare mår på djupet. Vi undersöker organisatoriskt, fysiskt, psykiskt och socialt välbefinnande hos medarbetare. Efter den djupgående analysen rekommenderar vi specifika åtgärder baserat på resultatet. Denna hälsostrategi sammanfattas i en “Affärsplan Hälsa”, i syfte att arbeta effektivt, strukturerat och långsiktigt med hälsoarbetet på alla nivåer i företaget. Som ackrediterad företagshälsovård erbjuder vi även mer traditionella tjänster fördelade som främjande, förebyggande och åtgärdande insatser.

Executive
Ett komplett hälsokoncept med avancerade hälsoundersökningar och hälsoabonnemang inkl. sjukvård som riktar sig till personer som vill avsätta en högre hälsobudget och prioritera sitt eget hälsoarbete.

 

 

Lediga tjänster

 

Chefsläkare till Executive
Denna verksamhet har expanderat och tidigare ansvarig läkare håller nu på att trappa ned sitt engagemang. Dina egenskaper och erfarenheter är viktiga kopplat till den ledande ansvarsroll du har i bolaget. Vi söker dig som är specialistläkare inom allmänmedicin och gärna med företagskompetens. Är du rätt person så har du en mycket spännande verksamhet att vara med och utveckla. Du kommer också verka som medicinskt ansvarig för Sturebadet Health Care.

Intresseanmälan skickas till:
therese@sjukvardskompetens.com

 

Leg. sjuksköterska
Du kommer att vara en del i att driva och utveckla hälsokonceptet Executive. I arbetsuppgifterna ingår även försäljning, kundmöten, att utföra hälsoundersökningar samt att koordinera undersökningar. Administrativa arbetsuppgifter kommer också ingå i tjänsten. Företagskompetens är meriterande.

Intresseanmälan skickas till:
therese@sjukvardskompetens.com

 

Företagssköterska
Till vår företagshälsa söker vi en företagssköterska, gärna med erfarenhet av arbete inom mindre företagshälsa, gärna med hälso- och livsstilsintresse, genomgången hälsoprofilsutbildning och ABC/HLR. Vi söker dig som aktivt kan driva företagshälsans arbete i team med övriga inom företagshälsan och övriga verksamheter inom Sturebadet Health Care.

Intresseanmälan skickas till:
therese@sjukvardskompetens.com

 

Specialistläkare
Vi söker löpande en mängd läkare med olika specialistkompetenser till vår försäkringsmottagning.

Intresseanmälan skickas till:
therese@sjukvardskompetens.com

 

 

Varmt välkommen till oss!