Executive Care

Visst vore det bra med en alldeles egen läkare? En som snabbt tar emot dig när du blir sjuk. Som svarar i telefon när du har frågor. Som lyssnar när du pratar. En personlig läkare som faktiskt på riktigt vet hur du mår.

 

Det är inte alltid lätt att veta var man ska vända sig när man behöver hjälp. Husläkaren? Akuten? Lättakuten? Vårdguiden? Du kanske får tid hos någon som kan hjälpa dig för tillfället. Men ofta blir det bara just då, för tillfället. Ingen får en helhetsbild av just din hälsa, arbetsliv, behov och livssituation.

Varför inte ha en egen personlig läkare istället? En du lär känna och som hjälper, ger stöd och guidar dig genom alla vårdsituationer. Varför inte träffa samma läkare även när du är frisk och ta fram en hälsoplan för just dig? En plan som kan få dig att gå från att ”bara” vara frisk, till att känna dig 100 procent levande.

Executive Care är en omfattande hälsotjänst som består av en stor årlig hälsoundersökning, sjukvårdsrådgivning för hela din familj och tid hos din personliga läkare inom 24 timmar.

Detta ingår i Executive Care

 • Årlig medicinsk hälsoundersökning bestående av:
  – fysiologiska tester av hjärta, lungor och kondition.
  – 40 olika laboratorietester av blodet.
  – hälso- och livsstilsprofil.
  – läkarundersökning med samtal om framtida hälsoplan.
 • Sjukvårdsrådgivning för dig och din familj. Dygnet runt.
 • Besök hos din personliga läkare inom 24 timmar.
 • Remiss till specialistläkare.
 • Remiss till landstingsfinansierad sjukvård och tjänster.
 • Reserådgivning och genomgång av resemedicinskt apotek.
 • Vaccinationer till förmånliga priser.

Årlig medicinsk hälsoundersökning
Vår hälsoundersökning är mer omfattande och specifik än de traditionella som idag erbjuds av olika hälsoleverantörer. Vi ser på din hälsa ur ett helhetsperspektiv och börjar med ett frågeformulär som täcker allt ifrån ärftlighet till dagens status, levnadsvanor, hälsomål och funderingar. Vi testar hjärta, lungor och kondition och 40 blodprover skickas på laboratorieanalys. Under en timme med din personliga läkare går ni i lugn och ro igenom resultaten, samtalar om hälsa och välbefinnande samt gör en hälsoplan för att uppnå dina mål.

Sjukvårdsrådgivning
Ring när du vill boka tid, prata med din läkare, få recept utskrivna eller  har behov av hjälp och råd vid sjukdom eller en olycka. Vår sjukvårdsrådgivning gäller hela din familj och vi svarar dygnet runt.

Läkarbesök inom 24 timmar
Du får tid hos (i regel din personliga) specialistläkare i allmän medicin inom 24 timmar på vardagar. Besöken ingår i abonnemanget utan extra kostnad.

Remiss till specialistläkare
Behöver du träffa specialistläkare eller t.ex. sjukgymnast, naprapat eller kiropraktor får du snabbt remiss till alla som finns här hos oss eller i vårt väl utvalda nätverk. Ett sådant besök bekostar du själv om du inte även har vår sjukvårdsförsäkring (Executive Care+) då det är kostnadsfritt.

Remiss till landstingsfinansierad sjukvård och tjänster
Vid remiss till offentligt finansierad sjukvård och tjänster gäller landstingets avgifter, väntetider och vårdgarantier.

Reserådgivning
Rådgivning och genomgång inför resor med mycket förmånliga priser på resemedicinskt apotek för dig och din familj.

Vaccinationer
Vi vaccinerar dig och din familj till mycket förmånliga priser.

 

Pris: 9.800 kr/år (8.800 kr för medlemmar på Sturebadet och Sturebadet Marina Tower)
Tjänsten kan bekostas via bruttolöneavdrag. Möjlighet finns även att få den avdragsgill i ditt företag.

 

 

Du kan även utöka Executive Care med Sturebadets sjukvårdsförsäkring (Executive Care+)

Läs mer om Executive Care+ >